Eitminiskiu-gimnazija-back

„TYLIAI TYLIAI ATEINA KALĖDOS“


Gražiausių švenčių išvakarėse, gruodžio 22 d., Eitminiškių gimnazijos bendruomenė nuotoliniu būdu rinkosi į netradicinės dienos renginį „Tyliai tyliai ateina Kalėdos“. Paskutiniąsias viltingo laukimo dienas prieš didžiąsias metų šventes skaičiuojantis Advento rytas, sukvietė visus bendruomeninei maldai, kurią pradėjo Eitminiškių gimnazijos skaitovai, o užbaigė ir palaiminimą suteikė labai lauktas ir garbingas svečias – Paberžės Švč. Jėzaus Širdies parapijos vikaras Juzef Makut. Sveikinimo žodį tardamas, jis palinkėjo visiems Kristaus šviesos, kuri būtų kaip kelrodė žvaigždė mūsų kasdieniuose darbuose ir gyvenimuose. Po palaiminimo dorinio ugdymo (tikybos) mokytoja Vaida Šlepikienė pristatė virtualų Advento kalendorių, kurį organizavo gimnazijos bendruomenei adventiniu laikotarpiu. Buvo smagu prisiminti kartu nuveiktus prasmingus darbus keliaujant link Šv. Kalėdų.
Įkvėpti gražių linkėjimų mokiniai kartu su paskirtais mokytojais grupėmis jungėsi į kūrybines dirbtuvėles. Mažesnieji kūrė kalėdinę dekoraciją, o vyresnieji – šventinį sveikinimą mokyklos bendruomenei. Mokiniams netrūko darbštumo ir kūrybiškumo, tad renginio pabaigoje tikrai turėjome kuo pasidžiaugti ir pasigrožėti.
Po kūrybinio darbo rankoms turėjome laiko pamankštinti ir protą. Mokytojai E. Mockus ir A. Brindza aktyviai įtraukė bendruomenę į kalėdinę viktoriną.
Netradicinė diena baigėsi, bet liko jausmas, kad atvira širdimi išgyvenome artumą, bendrystę kartu keliaudami pasitikti Kristaus Gimimo.

Dorinio ugdymo (tikybos) mokytoja Vaida Šlepikienė

Elektroninis paštas

Partneriai

https://eitminiskiugimnazija.lt/?page_id=104
2024 m. gegužės mėn.
Pr A T K Pn Š S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Naujienų archyvas

Skip to content