Eitminiskiu-gimnazija-back

RENGINYS „GEROJI PATIRTIS PROFESINĖJE KARJEROJE“


Vasario 24 d. 7, 8, IG, IIG klasių mokiniai dalyvavo renginyje ,,Geroji patirtis profesinėje karjeroje“. Eitminiškių gimnaziją aplankė teisininkė ir aviacijos srities profesijos atstovas. Pasidalino savo praktine patirtimi, suteikė informacijos apie studijas ir patarė mokiniams dėl profesijos pasirinkimo ateityje.

Svečiai papasakojo apie teisės studijas Vilniaus universitete ir aviacijos studijas Vilniaus Gedimino technikos universitete. Pateikė informacijos, kokiose srityse galima dirbti ateityje, baigus pasirinktas studijas.

Teisininko profesijos atstovė Aneta Versockytė pateikė gyvenimiškų baudžiamosios atsakomybės istorijų. Kokias baudžiamosios atsakomybės bylas tyrė ir sėkmingai laimėjo. Patarė kaip elgtis tam tikrose situacijose, kokios pasekmės gali būti ir kokias klaidas dažniausiai padaro ,,nusikaltėliai“. Renginio metu buvo diskutuojama aktualiomis socialinėmis temomis – apie narkotikų platinimą, alkoholio vartojimą, teisę dirbti, asmeninę žmonių atsakomybę.

Aviacijos studijų atstovas Julian Ravda išsamiai papasakojo apie pilotavimą, pilotavimo licencijas. Pasidalino asmenine, pasirinktų studijų stojimo sėkme ir nesėkme. Juliano teigimu aviacija – sritis, kuria žavisi daugelis, o tie, kurie nusprendžia karjeros siekti būtent šioje srityje, pasirenka kelią, kupiną ne tik įspūdingų kelionių, bet ir didelės atsakomybės.

Šis ypatingas renginys – tai puikus karjeros pakilimo takas įvairiems talentams, norintiems darbuotis aviacijos ir teisės srityje.

Elektroninis paštas

Partneriai

https://eitminiskiugimnazija.lt/?page_id=104
2024 m. balandžio mėn.
Pr A T K Pn Š S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Naujienų archyvas

Skip to content